Wie zijn wij

Contact

video

< Terug

Voor video is Camojo Media de vaste partner van Studio Harm Hasenaar. Camojo Media visualiseert de boodschap van de klant met pakkende beelden, sterke inhoud en een krachtige uitstraling. Bij dit creatieve en veelzijdige filmproductiebedrijf staan betrokkenheid en nieuwsgierigheid hoog in het vaandel. Samen met de opdrachtgever maakt Camojo Media  films die de boodschap effectief bij de doelgroep brengen.

Restauratie Center

Voor Pampus liggen

Pre-show Uniek Volendam

PROJECTEN IN SAMENWERKING STUDIO HARM HASENAAR

 

Voor de Pampus Experience en Uniek Volendam heeft Camojo Media alle filmcontent verzorgt. Van kleine historische informatieve films tot films met acteurs en presentatoren. Daarnaast afwijkende films in omvang en formaat zoals de ‘ronde’ films en de 360˚ film in de Pampus Experience en de 180˚ graden film in Uniek Volendam.

 

OTIB - Het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Al sinds de oprichting in 2004 maakt Camojo Media voor dit fonds films over bijvoorbeeld Toekomstscenario’s en De Participatiewet en daarnaast op regelmatige basis interviews met hoogleraren en andere deskundigen. Daarnaast (eind)redactie en samenstelling van de website Trendfiles en het schrijven van publicaties. Camojo Media ontwikkelt samen met Studio Harm Hasenaar infografics, animaties en dynamische tabellen en grafieken.

 

Gemeentelijk Vervoer Bedrijf Amsterdam - Vervaardigen van films ten behoeve van de opleidingen van metrobestuurders. Meerjarig project waarin we door ons gemaakte filmbeelden combineren met animaties en vormgeving.

 

BIMpuls  - Ontwikkeling visuele communicatie strategie, films en vormgeving.